Ви тут: Головна Блог Онлайн-торгівля: продаж меблів

Онлайн-торгівля: продаж меблів

Продовжуємо серію статей про особливості онлайн -торгівлі . У цьому матеріалі, - чому не пов'язаним з оффлайн- продажами меблів підприємцям , не варто відкривати свій онлайн-магазин.

Меблі і предмети інтер'єру - один з найбільш зростаючих сегментів в усьому світі. Це не наситишся ще ніша , вона тільки зростає.

Основними вашими конкурентами будуть :

  • IKEA ;
  • Великі оффлайн- магазини , які є в будь-якому місті .

Але головною проблемою для виходять на меблевий ринок стають зазвичай не конкуренти , а виробники. Досвід показує , що саме виробники меблів не чуйні до попиту . Ринок тут дуже консервативний , виробники зазвичай вважають , що оффлайн -продажу найбільш ефективні, і не цікавляться новими способами просування.

У цій ніші є перспективи, пов'язані з підвищенням рівня сервісу. Людям при покупці меблів зазвичай дуже важлива швидкість . Якщо ви запропонуєте швидку доставку , то попит на ваш товар буде високим.

Пріоритетна схема роботи

При роботі з меблями все стикаються з такою трудністю : моделей і варіантів оббивок і покриттів дуже велика кількість. Тому тримати товар на своїх складах не вигідно - занадто великий повинен бути вибір. На складі варто зберігати тільки дешеві і користуються стабільним попитом невеликі товари .

Тому , як правило , в цій галузі дуже розвинена система дропшіпінга . Власник магазину отримує замовлення і передає їх виробнику , який сам займається доставкою , установкою і приймає оплату , а магазин отримує відсотки .

Я б не радив цей бізнес починаючим підприємцям , які не знають механізмів продажу меблів. Якщо ви виберете цей напрямок , вам буде потрібно досить велика оффлайн- інфраструктура (склад , автомобільний парк ) і штатні бригади збирачів. Також потрібно пам'ятати , що процес продажу дуже довгий (від 2 до 4 тижнів) , оскільки меблі ніколи не є спонтанною покупкою . Інтернет -магазин меблів є швидше вітриною і місцем прийому заявок , але основні продажі здійснює менеджер по телефону. Цей фахівець повинен дуже добре розбиратися в специфіці продукції .

Крім того , не забувайте , що вам потрібно досить багато оборотних коштів , оскільки ви повинні платити вперед. Будуть потрібні великі початкові інвестиції .

Серед зростаючих сегментів хотілося б особливо виділити елементи інтер'єру та будівельні матеріали. Робота з цими товарами в найближчі роки повинна стати дуже перспективною. 

Потрібен сайт? Хочеш знати ціну? Потрібен успішний бізнес?

Телефонуйте (097) 453-6535; (093) 200-7460 прямо зараз!

Маєте бажання працювати з нами

Відправте листа на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або зателефонуйте (097) 453-6535; (093) 200-7460