Ви тут: Головна Блог Житель Томська засуджений на 1,5 року за здійснення кібератаки на сайт Володимира Путіна

Житель Томська засуджений на 1,5 року за здійснення кібератаки на сайт Володимира Путіна

hackЯк повідомило видання «Інтерфакс», в понеділок 23 грудня Радянський районний суд Томська засудив місцевого жителя до 1,5 років обмеження волі за спробу здійснити атаку на сайт Президента Росії Володимира Путіна.

Суд визнав зловмисника винним у порушенні статті 273 КК РФ про створення, використання і поширення шкідливих програм для ЕОМ. Злочинець визнав свою провину і попросив про пом'якшення вироку.
У травні 2012 року житель Томська спробував порушити нормальний режим роботи офіційного інтернет-сайту Президента Росії . У цих цілях злочинець здійснив кібератаку , через яку контент ресурсу був заблокований , і користувачі не могли отримати до нього доступ.

Нагадаємо , що навесні минулого року російські активісти руху Anonymous здійснили атаку на урядові інтернет-ресурси kremlin.ru та президент.рф для підтримки опозиційного «Маршу мільйонів». 

Потрібен сайт? Хочеш знати ціну? Потрібен успішний бізнес?

Телефонуйте (097) 453-6535; (093) 200-7460 прямо зараз!

Маєте бажання працювати з нами

Відправте листа на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або зателефонуйте (097) 453-6535; (093) 200-7460