Ви тут: Головна Блог Сервіси та сайти від Google. Можуть бути корисні...

Сервіси та сайти від Google. Можуть бути корисні...

Компанія Google найбільш відома за свою неймовірно потужну пошукову систему та операційну систему Android.
Але цей інтернет-гігант також працює над великим числом проектів, що виходять далеко за рамки пошуку і смартфонів.

Продукти та сервіси Google спрямовані на інформування користувачів, і на те, щоб зробити їх життя простіше і безпечніше. Погляньте на цей список чудових, але маловідомих продуктів Google.

1.Google Mars аналогічний Google Earth, за винятком того, що ця програма дозволяє вам досліджувати Червону планету.
www.google.com/mars

2.Google Scholar - це пошукова машина для наукових статей. Вона досить потужна і дозволяє вам шукати наукові статті, тези, книги, анотації від академічних видань, професійних співтовариств, онлайн-сховищ, університетів та інших веб-сайтів.
www.scholar.google.com

3.Google Art Project - це сайт, що дозволяє користувачам проводити віртуальні тури по музеях і художніх галереях, аналогічно Google Street View.
www.googleartproject.com/ru

4.Google Transliterate - це сервіс, що допомагає користувачам друкувати на іншій мові.

5.Build with Chrome - це партнерський проект Google Australia і Lego. Він покликаний показати, як веб-браузер Google Chrome може відображати тривимірні зображення. Також користувачі можуть будувати з його допомогою власні тривимірні конструкції з Lego.
www.buildwithchrome.com/static/map

6.Google Think - це сайт для фахівців з реклами та інших суміжних професій для отримання маркетингових ідей і натхнення безпосередньо від Google.
www.google.com/think

7.Power Searching with Google - це інструмент, що дозволяє користувачам відточити свої навички пошуку. Експерти з пошуку від Google дають поради та рекомендації для кращої навігації в пошуковій системі і допомагають вам знайти саме те, що ви шукайте.
www.powersearchingwithgoogle.com

8.Schemer - це мережа, яка допомагає вам планувати спільні дії зі своїми друзями. Сервіс особливо добре працює в густо населених районах.

9.Google Moderator - це відкритий форум для обговорення різних тем, питань, і обміну ідеями. Moderator допомагає вам отримати зворотній зв'язок з питання.
www.google.com/moderator/?hl=ru

10.encrypted.google.com - це більш захищена система пошуку. Шифрування використовує той же протокол Secure Sockets Layer (SSL), яким користуються банки для онлайн-операцій.
encrypted.google.com

Потрібен сайт? Хочеш знати ціну? Потрібен успішний бізнес?

Телефонуйте (097) 453-6535; (093) 200-7460 прямо зараз!

Маєте бажання працювати з нами

Відправте листа на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або зателефонуйте (097) 453-6535; (093) 200-7460