Ви тут: Головна Блог Онлайн перевірка тексту на помилки

Онлайн перевірка тексту на помилки

online spellerОнлайн перевірка тексту на помилки Безкоштовних онлайн-сервісів з перевірки тексту на наявність помилок (орфографічних і пунктуаційних), в Інтернеті існує велика кількість. У цій статті ми розглянемо лише 5 з них, які найбільш відомі, якісні і зручні у використанні.

Як перевірити помилки в тексті онлайн за допомогою сервісу ОРФО?

Сервіс перевірки орфографії слів ОРФО також підкреслює хвилястою лінією все помилково написані слова. Працює він в цілому не дуже швидко, не знаходить пунктуаційні помилки і пропускає багато орфографічних.

Тут доступна і перевірка на інших мовах, а також функція пропуску помилки. Якщо натиснути правою кнопкою миші на підкреслене слово, то програма виведе правильний варіант написання або кілька варіантів. Іноді цей сервіс видає неправильні варіанти, не розпізнавши слово.

Як перевірити текст на помилки в режимі онлайн за допомогою ресурсу Яндекс.Спеллер?

Система перевірки Яндекс.Спеллер є продуктом Яндекса і зручна в пошуку. Вона швидко працює, не знаходить пунктуаційних помилок і за якістю перевірки орфографічних помилок схожа з попереднім ресурсом, тобто працює майже ідеально. При перевірці вискакує діалогове вікно, де слово за словом підкреслюються неправильні варіанти і пропонуються однозначні правильні. Дана система, крім того, має різні додаткові параметри.

Багатомовна перевірка орфографії онлайн від Адвего

Остання система перевірки помилок надається біржею копірайтингу Адвего і називається Багатомовна перевірка орфографії онлайн. Вона поєднує в собі, крім функції перевірки орфографії, семантичну перевірку тексту і перевірку документа на унікальність. Тут можна наводити тексти на різних мовах, однак обсяг тексту обмежений 100 000 символами.

Цей сервіс приводить докладний аналіз тексту, підраховує статистику слів: кількість знаків, «воду», «нудоту», кількість граматичних помилок і інші параметри. Він працює досить швидко, знаходить майже всі граматичні помилки, тим не менш, пропускаючи пунктуацію. Помилки він підкреслює червоним пунктиром і призводить однозначний правильний варіант написання, іноді промахуючись в значенні слова. Дана програма автоматично визначає мову тексту і окремо виводить неправильно написані слова.

Кожна з них має свої переваги і недоліки, проте все перевіряють текст досить швидко і якісно.

Потрібен сайт? Хочеш знати ціну? Потрібен успішний бізнес?

Телефонуйте (097) 453-6535; (093) 200-7460 прямо зараз!

Маєте бажання працювати з нами

Відправте листа на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або зателефонуйте (097) 453-6535; (093) 200-7460